Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα είναι να βοηθάω ανθρώπους και τι καλύτερο από έναν ολοκληρωμένο οδηγό πάνω στο πώς θα μπορέσετε να αγοράσετε κρυπτονομισματα.

KuCoin: 5 Ανερχόμενα κρυπτονομισματα για το 2022

Αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν μέσα από αυτόν τον οδηγό να αγοράσει κρυπτονομισματα και ότι απλά θέλω να βοηθήσω ανθρώπους που θέλουν να μάθουν πώς λειτουργούν και το τι τεχνολογία προσφέρουν τα κρυπτονομισματα.

Για πόλους το bitcoin είναι από τα μεγαλύτερα κρυπτονομισματα και ειναι αλήθεια αλλά δεν υπάρχει μόνο το bitcoin σαν κρυπτονόμισμα για την ακρίβεια υπάρχουν πάνω από 6000 διαφορετικά coin και ΤOKEN (η διαφορά ανάμεσα στα coin και token πολύ επιφανειακά είναι ότι τα coin έχουν δικιά τους βάση ενώ τα Token δανείζονται βάση από κάποιο άλλο κρυπτονομισμα συνήθως το Ethereum.) Αλλά φυσικά μέσα από αυτά τα 6000 διαφορετικά κρυπτονομισματα οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες έρευνες έδειξαν ότι από τα 6000 κρυπτονομισματα τα 500 έχουν να προσφέρουν μια βαριά τεχνολογία ενώ τα υπόλοιπα η είναι απάτες η κάποια νομίσματα που δεν έχουν ξεκινήσει κανονικά το project τους γι’αυτό θέλει προσοχή που κάνουμε επενδύσεις.

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τα 7 καλύτερα κρυπτονομισματα που μπορεί να μην είχατε ακούσει ποτέ και στο τέλος θα σας δείξω το πώς θα μπορέσετε να αγοράσετε με έναν πολύ γρήγορο τρόπο κρυπτονομισματα.

Pundi x

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τη λύση Pundi X για να αξιοποιήσουν τη δύναμη της τεχνολογίας blockchain. Η εταιρεία pundix θέλει να φέρει τους καταναλωτές και της επιχειρήσεις πιο κοντά στα κρυπτονομισματα και ο τρόπος για να το καταφέρει είναι τα νέα μηχανήματα POS που κατασκευάζει η εταιρεία και δέχονται πάνω από 100 κρυπτονομισματα, Fiat, και PayPal και όλα αυτά από μια κάρτα η το κινητό ανέπαφα.

Οι συσκευές XPOS είναι ήδη διαθέσιμες σε 30+ αγορές παγκοσμίως, καθιστώντας τις συναλλαγές ψηφιακού νομίσματος τόσο εύκολη όσο η αγορά εμφιαλωμένου νερού.

Από το 2019 και μετά η pundix δεν έχει σταματήσει να κάνει συνεργασίες από κυβερνήσεις όπως είναι η Κύπρος που υπόγραψαν μνημόνιο μέχρι πανεπιστήμια για να χρησιμοποιηθεί η δύναμη του Blockchain. Οπότε έχουμε να δούμε πάρα πολλά από την pundix γιατί το πλάνο που έχουν για τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια είναι εκπληκτικό και γιατί όχι σε 5 χρόνια από τώρα το να ψωνίζεις με κρυπτονομισματα να είναι ένα πολύ φυσιολογικό πράγμα και φιλικό προς τον καταναλωτή. Η αξία του TOKEN είναι $0,000211 και το μεγαλύτερο που έπιασε ειναι $0,015621.

Traval.com

Η Travala είναι μια αρκετά νέα εταιρεία που έχει ως στόχο να κάνει τα κρυπτονομισματα ακόμα πιο φιλικά προς όλο τον κόσμο με τον τρόπο να μπορείτε να ταξιδέψετε σε διάφορα ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο πληρώνοντας με κρυπτονομισματα η με το AVA που είναι το token της εταιρείας travala. Η εταιρεία δεν έχει σταματήσει να κάνει συνεργασίες με άλλα κρυπτονομισματα και ταξιδιωτικές εταιρείες, μια ανάλυση που έκαναν για την Travala βρήκαν ότι έχει το καλύτερο marketing plan από όλα τα άλλα κρυπτονομισματα οπότε έχουμε να δούμε πολλά. Η αξία του TOKEN είναι $1,50 και το μεγαλύτερο που έπιασε είναι $2,33

IOST

Το IOST είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο, αποκεντρωμένο δίκτυο blockchain που βασίζεται στον συναίνετο αλγόριθμο επόμενης γενιάς “Proof of Believability” (PoB).

Με επικεφαλής μια ομάδα αποδεδειγμένων ιδρυτών και υποστηριζόμενη από επενδυτές παγκόσμιας κλάσης, η αποστολή του TOKEN IOST είναι η διαδικτυακές υπηρεσίες που ικανοποιεί τις ανάγκες ασφάλειας και κλιμάκωσης μιας αποκεντρωμένης οικονομίας ωστόσο πρόσφατα ιαπωνικό πολιτικό κόμμα υιοθετεί έξυπνη ψηφοφορία βάσει συμβολαίου από την IOST οπότε έχει να δούμε και εδώ πολλά. Η αξία του TOKEN είναι $0,005965 και το μεγαλύτερο που έπιασε είναι $0,11

V-ID

Το V-ID είναι μια υπηρεσία που εντοπίζει τυχόν παράνομο χειρισμό οποιουδήποτε ψηφιακού αρχείου. Προκειμένου να καταστούν επαληθεύσιμα τα αρχεία , πρέπει να επικυρωθούν . Η διαδικασία επικύρωσης του V-ID περιλαμβάνει την εξαγωγή των δακτυλικών αποτυπωμάτων των αρχείων και την αποθήκευσή τους στο blockchain. Εάν ένα αρχείο αλλάξει το δακτυλικό αποτύπωμα αλλάζει και το V-ID θα το εντοπίσει 100%. Δηλαδή είναι μια από της καλύτερες εταιρείες πάνω στην ασφάλεια μεγάλων αρχείων που χρησιμοποιούν το Blockchain δίκτυο. Η αξία του TOKEN είναι $0,263533 και το μεγαλύτερο που έπιασε είναι $0,78

Function X

Το Function X είναι ένα οικοσύστημα βασισμένο αποκλειστικά και πάνω στο blockchain και είναι ένα παρακλάδι από την pundix. Όλα στο f (x) είναι εντελώς αποκεντρωμένα και ασφαλή, πράγμα που σημαίνει ότι ο πηγαίος κώδικας της εφαρμογής, το πρωτόκολλο μετάδοσης και το υλικό μπορούν να είναι μέρος του αποκεντρωμένου δικτύου. Η function x είναι η πρώτη εταιρεία που έφτιαξε δικά της smartphone βασισμένα πάνω στο αποκεντρωμένο Blockchain το BOB οπότε και από έχουμε να δούμε πολλά. Η αξία του TOKEN είναι $0,086130 και το μεγαλύτερο που έπιασε είναι $0,71

Ripple (XRP)

Το XRP είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που έχει δημιουργηθεί για πληρωμές. Είναι το εγγενές ψηφιακό στοιχείο του XRP Ledger – μια τεχνολογία ανοιχτού κώδικα, χωρίς άδεια και αποκεντρωμένη τεχνολογία blockchain που μπορεί να διευθετήσει συναλλαγές σε 3-5 δευτερόλεπτα.

Το XRP μπορεί να σταλεί απευθείας χρήματα χωρίς να χρειάζεται κεντρικός ενδιάμεσος, καθιστώντας το ένα βολικό μέσο για τη γεφύρωση δύο διαφορετικών νομισμάτων γρήγορα και αποτελεσματικά. Η αξία του TOKEN είναι $0,246279 και το μεγαλύτερο που έπιασε είναι $3,20

BITTUBE

Το Bittube είναι ένα AdBlock, πλατφόρμα αποκεντρωμένη με video ,και πρόσφατα και browser που σας επιβραβεύει ενώ δεν βλέπετε διαφήμισης είναι υπέρ της αποκέντρωσης και της προστασίας προσωπικών δεδομένων. Είναι ένα εκπληκτικό project και φαίνεται να ανεβαίνει. Η αξία του TOKEN είναι $0,013783 και το μεγαλύτερο που έπιασε είναι $0,43

Τώρα ήρθε η ώρα για να σας δείξω το πώς θα αγοράσετε Κρυπτονομισματα εύκολα και γρήγορα, αρχικά το site που θα αγοράσουμε τα νομίσματα είναι η Binance είναι ένα από τα κορυφαία site που διαχειρίζονται bitcoin και διάφορα άλλα νομίσματα.

Πρώτο βήμα είναι να κάνουμε λογαριασμό εδώ στο site της Binance, Προσοχή στο λογαριασμό που θα κάνετε θα βάλετε τα κανονικά σας στοιχεία όπως είναι στην ταυτότητα σας για να μην έχετε θέμα μετά στην επιβεβαίωση που θα κάνετε.

Αφού πάνε όλα καλά με την εγγραφή θα σας έρθει κάποιο email για επιβεβαίωση στην συνέχεια θα σας βγάλει εδώ

θα πατε το ποντίκι στο Buy Crypto και θα πατήσετε το Bank deposit

Στην συνέχεια θα σας βγάλει σε αυτή την σελίδα, θα επιλέξετε το bank transfer (SEPA) και στα δεξιά που λέει Payment details θα βάλετε το ποσό πού θέλετε στο amount , γενικά για αρχή βάλετε λίγα χρήματα για να δείτε ότι όλα πήγαν καλά. Αφού βάλετε το ποσό πατήστε Continue

Σε αυτό το σημείο αφού άνοιξε το παράθυρο με τα στοιχεία της binance θα πρέπει να ανοίξετε το Ibank σας( εγώ έχω εθνική τράπεζα οπότε θα σας δείξω από αυτή πώς γίνεται. ) Είναι πολύ απλά τα πράγματα επιλέγετε το iban της binance στο όνομα δικαιούχου βάζετε το Binance στο ποσό τα χρήματα που θέλετε και τέλος το σημαντικότερο το reference code αυτό ο αριθμός θα το γράψετε στο αιτιολογία συναλλαγής και αν θέλετε βάλετε το και από πάνω στο κωδικός αναφοράς εντολέας αυτό ήταν όλο πατήστε συνέχεια θα περιμένετε περίπου 2 με 3 εργάσιμες μέρες και θα σας στείλουν ένα email ότι έγινε η κατάθεση χρημάτων.

τώρα μπορεί πριν από όλα αυτά να σας έβγαλε να κάνετε επιβεβαίωση χρήστη δεν είναι κάτι θα δώσετε φωτογραφία ταυτότητα εναν λογαριασμό της ΔΕΗ αν θυμάμαι καλά και μια selfie θα σας παντός θα σας έχει αναλυτικά το τι θα κάνετε. Παντός δεν έχετε να φοβάστε τίποτα η binance είναι από της μεγαλύτερες εταιρείες πάνω στα Crypto και περνάει από πολύ έλεγχο. Απλά δείτε το σαν μια τράπεζα Crypto θέλει και αυτή να επιβεβαιώσει τους πελάτες τής .

Πραγματικά ελπίζω να βοήθησα όσο περισσότερο γίνεται και όσοι ξεκινάτε τώρα Καλωσορίσατε στον κόσμο τον επενδύσεων πάνω στα κρυπτονομισματα .

Ότι είπα είναι η δικιά μου προσωπική άποψη και δεν θέλω ένα επηρεάσω κανέναν και ότι δείχνω εδώ είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς γιατί ο χώρος πάνω στα κρυπτονομισματα είναι αρκετά ασταθείς οπότε θα ήθελα να έχετε μεγάλη προσοχή .

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

3 Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΑΡΝΑΚΗΣ on

    Ο George Bitsounis είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας που σίγουρα κάνει την διαφορά στον χώρο αλλά και ένας πολύ καλός άνθρωπος που παρέχει πραγματική βοήθεια σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο χώρο. Το προηγούμενο Σάββατο μαζί με τον φίλο μου τον Γρηγόρη είχαμε επικοινωνία και βοήθεια από τον Γιώργο και τον ευχαριστούμε πολύ για τις γνώσεις και τον χρόνο που μας παρείχε

  2. Καλησπέρα!Αν φτάσουμε στο σημείο να βάλουμε το ποσό, πατήσουμε continue ,αλλά δεν ολοκληρώσουμε τη διαδικασία μέσω του iban γιατί π.χ. αλλάξαμε γνώμη, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
    Ευχαριστώ πολύ!

  3. Κωνσταντίνος Καλαϊτζής on

    Ευχαριστώ για τις αναλύσεις που κάνετε ήθελα να ασχοληθώ με τά κριπτο νομίσματα και ήθελα να έλθω σέ επαφή μαζί σας ευχαριστώ πολύ

Leave A Reply

Exit mobile version