Καλησπέρα σας σήμερα θα μιλήσουμε για ένα απο τα αγαπημένα μου θέματα το τι μπορείτε να κάνετε για να προωθήσετε την επιχείρηση σας είτε online είτε offline.

Logo επιχειρήσεις και σύμβολο.

Ένα από τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξει κάποιος που ξεκινάει μια επιχείρηση είτε online η σε φυσικό κατάστημα είναι το όνομα της επιχείρησης να κάνει click στους μελλοντικούς πελάτες σάς, επόμενο συμπαντικό είναι να επιλέξετε το logo της επιχείρησης σας και ένα σύμβολο που θα κάνει το το μπαμ κάθε φορά που θα έρχονται οι πελάτες σας να φωτογραφίζουν συνέχεια το logo. Εδώ θα σας αφήσω μια έρευνα πάνω στην ψυχολογία χρωμάτων. Διαβάστε εδώ.

Social media marketing.

Social media πιστεύω όλοι έχουμε ακούσει για αυτά και είναι το Instagram, Facebook, Twitter εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε πάνω στο Facebook και το Instagram, καταστήματα που η πελατεία τους είχε πέσει με τα Social αναστήθηκαν, δηλαδή αν έχετε Facebook profile δημιουργήσετε μια σελίδα με το όνομα της επιχείρησης και καθημερινά να ανεβάζετε υλικό όπως από προσεγμένες φωτογραφίες μέχρι προσφορές προσπαθήστε να μην φαίνεται μια παρατημένη σελίδα να ξέρετε δεν θα έρθουν ακόλουθοι κατευθείαν θέλει στρατηγική και να ανεβάζετε συχνά .

Instagram marketing.

Ο περισσότερος κόσμος αγαπάει πιο πολύ το Instagram παρότι το Facebook γι’αυτό δημιουργήσετε ένα business Instagram που θα ανεβάζετε και εκεί πολύ όμορφες φωτογραφίες καθημερινά από το μαγαζί σας και προσπαθήστε να έχετε κάτι μέσα στο χώρο σας που να είναι για φωτογραφία γιατι ο κόσμος πια αγαπάει το Social και θέλει να το δείξει στους διαδικτυακούς φίλους τούς οπότε αφήστε τον κόσμο να σας κάνει την διαφήμιση και να ξέρετε ένας ευχαριστημένος πελάτης θα σας φέρει και άλλους αργότερα.

Διαφήμιση στο Facebook και Instagram.

Μην περιμένετε να έρθουν οι πελάτες μόνοι τους οδηγούσε τους εσείς στο κατάστημα σας με στοχευμένες διαφημίσεις στο Instagram και Facebook. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε μια προσφορά η να δείξετε το κατάστημα σας μέσα από ένα πολύ μικρό video.

Κανάλι στο YouTube.

δημιουργήσετε ένα κανάλι στο YouTube και πληρώστε κάποιον επαγγελματία να σας κάνει ένα video για το κατάστημα σας γενικά πιάστε την τάση της αγοράς μην μένετε πίσω.

Επαγγελματικές digital business card.

Σχεδιάστε έξυπνες επαγγελματικές κάρτες και δώστε της στον κόσμο. Βάλτε να δέχεστε παραγγελίες delivery μέσω σου Qr code από το Facebook messages πάνω στις κάρτες γενικά κάντε πρωτοποριακά πράγματα. Δείτε εδώ digital Business κάρτες. Αν θέλετε να σχεδιάσετε καινούριες digital επαγγελματικές κάρτες μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Προσφορές η έξτρα κέρασμα.

Δοκιμάστε μικρά έξτρα κεράσματα πάνω σε κάτι που δεν σας κοστίζει πολύ δείξτε στους πελάτες σας ότι θέλετε το καλύτερο για αυτούς και να ξέρετε κάτι τέτοιες κινήσεις στο υποσυνείδητο ενός πελάτη χαράζετε για πάρα πολύ καιρό.

Βάλτε την επιχείρηση σας στο Google Maps.

Ένα καταπληκτικό εργαλείο που έχουμε και είναι δωρεάν είναι το google maps. Το google maps μας βοηθήσει να μπορεί κάποιος να του δείξει ακριβώς που είναι το κατάστημα μας να δει φωτογραφίες το menu που έχουμε και τα σχόλια/αστέρια που έχουμε από πελάτες. Ωστόσο τα σχόλια να ξέρετε παίζουν μεγάλο ρόλο και πρέπει να απαντάμε σε όλα είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Αν θέλετε να βάλετε το κατάστημα σας στο google mpas μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Φτιάξτε ένα website – Βιτρίνα καταστήματος.

Αν έχετε ένα φυσικό κατάστημα και δεν θέλετε να πουλάτε και online φτιάξετε ένα website που θα έχετε φωτογραφίες από το κατάστημα σας διάφορες προσφορές και φωτογραφίες το menu. Αν θέλετε να φτιάξετε ένα website μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα να σας πούμε προσφορά.

Ελπίζω να βοήθησα όσο περισσότερο και να πήρατε αξία μέσα από αυτό το άρθρο σας ευχαριστώ. Για ερωτήσεις μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο Facebook η αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version