Ψάχνεις να αγοράσεις Κρυπτονομίσματα στην Ελλάδα αλλά δυσκολεύεσαι;

Μην αγχώνεσαι σήμερα σου έχω αναλυτικό οδηγό για το πως να αγοράσεις Κρυπτονομίσματα αλλά και το πως θα πουλήσεις, όλα αυτά φυσικά θα τα κάνουμε με ένα από τα καλύτερα ανταλλακτήρια που ονομάζετε Binance .

Πάμε κατευθείαν στο θέμα μας και θα σας απατήσω στην συχνή ερώτηση που μου κάνουν για το “πως να αγοράσω Κρυπτονομίσματα”.

Bonus εγγραφής -10% από εδώ.

Πως να κάνω εγγραφή στην Βinance

Αρχικά για να ξεκινήσουμε θα πρέπει να συνδεθούμε στο ανταλλακτήριο της binance από εδώ για να πάρετε και -10% έκπτωση στα fees σας και στην συνέχεια θα επιλέξετε την χώρα που είστε αυτή την στιγμή και θα πατήσετε confirm (Αν δυσκολεύεστε με τα αγγλικά μπορείτε να πάτε πάνω πάνω δεξιά και εκεί που θα γράφει english μπορείτε να βάλετε την ελληνική γλώσσα)

Στη συνέχεια αφού πατήσουμε το confirm θα μας βγάλει να επιλέξουμε τη κατηγορία λογαριασμού που θέλουμε να έχουμε εγώ θα επιλέξω να έχω Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού και στην επόμενη σελίδα θα βάλουμε το email και τον κωδικό ασφαλείας και σας βγάζει ότι θα πάρετε και -10% με την εγγραφή σας.

Μόλις βάλετε τον κωδικό και το email θα πατήσετε το επόμενο και θα σας ζητήσει να τα πιστοποιήσετε το email και το τηλέφωνο σας και τέλος θα σας ζητήσει μια ταυτότητα και πιστοποιητικό κατοικίας ο πιο εύκολος τρόπος είναι να στείλετε ένα bank statement από την revolut και να σας δεχτούν κατευθείαν γιατί με τα ελληνικά έγγραφα έχουν θέμα με το εξωτερικό (να γνωρίζετε είναι απαραίτητη η πιστοποίηση γιατί φανταστείτε την binance σαν τράπεζα κρυπτονομισματων πρέπει να γνωρίζει τους πλάτες της και εσείς αν συμβεί κάτι να μπορείτε να αποδείξετε οτι είστε εσείς ο διαχειριστής του λογαριασμού)

Πως να αγοράσω κρυπτονομίσματα

Μόλις έχετε πιστοποιήσει τον λογαριασμό σας, για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα μπορείτε με δυο τρόπους.

Πρώτος τρόπος αγορά κρυπτονομισμάτων με κάρτα:

Στην αρχική σελίδα θα πατήσουμε στην κατηγορία Buy Crypto EUR >> Credit/Debit Card και θα βάλουμε στο Spend με τι νόμισμα θέλουμε να πληρώσουμε Euro, Dollar και διάφορα άλλα. Στην από κάτω κατηγορία επιλέγουμε τι κρυπτονομισμα θέλουμε να αγοράσουμε (Αν το νόμισμα που θέλουμε να αγοράσουμε δεν είναι εκεί αλλά υπάρχει στην binance θα το δείξουμε στην συνέχεια πως να το αγοράσουμε) τώρα για εκπαιδευτικούς λόγους μπορείτε να αγοράσετε BTC που είναι το Bitcoin.

Στην συνέχεια θα σας ζητήσει να βάλετε την κάρτα σας (προσωπικά αγοράζω με revolut card visa γιατι πολλές ελληνικές τράπεζες έχουν θέμα) και πατάτε continue και αυτό ήταν αγοράστε τα πρώτα σας κρυπτο.

Δεύτερος τρόπος για αγορά κρυπτονομισμάτων SEPA

Ο επόμενος τρόπος είναι με την μέθοδο τραπεζικής μεταφοράς SEPA θα πάτε στην κατηγορία Buy Crypto EUR >> Deposit θα επιλέξετε το νόμισμα που θέλετε να  πληρώσετε και θα πατήσετε continue. και αφού βάλετε τα χρήματα που θέλετε για να στείλετε θα πατήσετε continue και θα στείλετε τα χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό. ( Η μέθοδος με την sepa διαδικασία για να σας εμφανιστούν τα χρήματα θα πάρουν 2 με 3 εργάσιμες ημέρες)

Πως να αγοράσετε διάφορα Κρυπτονομισματα (Tokens)

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να δείτε πως θα αγοράσετε ένα κρυπτονομισμα θα πατε στο coinmarketcap και θα πατήσετε ένα νόμισμα που θέλετε για παράδειγμα εγώ θα ψάξω το VIDT στη συνεχεία θα πάτε στην κατηγορία market και θα δείτε στην binance με τι συναλλάσσεται.

Παράδειγμα: Βλέπουμε ότι συναλλάσσεται με 3 νομίσματα το USDT, BTC, BUSD οπότε για να γίνει η αγορά του VIDT θα πρέπει να ακολουθήσουμε την προηγούμενη διαδικασία που κάναμε πιο πάνω και να αγοράσουμε 1 από τα τρία, για λόγους παρουσίασες θα επιλέξουμε το USDT

Οπότε αφού αγοράσετε τα USDT θα πάτε στην κατηγορία Trade >> Advanced και θα σας εμφανίσει στο chart του btc εσείς θα πατήσετε πάνω στην φωτογραφία που είναι κυκλωμένο για την αναζήτηση θα γράψετε VIDT η ανάλογα το νόμισμα που θέλετε και θα επιλέξετε την κατηγορία VIDT/USDT. 

Μόλις πατήσετε πάνω στην κατηγορία vidt/usdt θα σας βγάλει στο chart του vidt/usdt και πάνω δεξιά θα εχει την κατηγορία Spot θα επιλέξετε το Buy  στην συνέχεια έχει τρεις κατηγορίες Limit, Market, Stop Limit θα βάλετε το Market. Στο Avbl θα σας έχει τα χρήματα που έχετε σε usdt οπότε από κάτω στο total θα βάλετε πόσα χρήματα θέλετε να βάλετε στο νόμισμα και θα πατήσετε buy Vidt και αμέσως θα αφαιρεθούν τα usdt και μέσα στο πορτοφόλι σας και θα έχετε vidt. Αν βάλετε τα μισά, δηλαδή 50-50 θα έχετε 50% σε vidt 50% σε USDT.

Πως να πουλήσω κρυπτονομίσματα

Η διαδικασία για να πουλήσετε ένα κρυπτονομισμα είναι ακριβώς το ίδιο απλά αντί για buy θα βάλετε την επιλογή sell και θα πάρετε τα χρήματα σας σε usdt είτε με κέρδος είτε με ζημία.

Αυτός ήταν ο οδηγός ελπίζω να σας φάνηκε εύκολος και να βοήθησα. αν θέλετε μπορείτε να κοινοποιήσετε τον οδηγό αυτόν σε κάποιον που θέλει να ξεκινήσει στα κρυπτονομίσματα.

Πώς να κάνω ανάληψη από τα κρυπτονομισματα | Binance

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version