Ψάχνεις να βρεις εύκολο και γρήγορο τρόπο για το πως θα κάνεις αγορά Tether στην Κίνα;

Σήμερα σου έχω την πιο εύκολη λύση για το πως να το κάνεις με ένα αξιόπιστο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει το κινεζικό Γιουάν (CNY).

Πάμε κατευθείαν στον οδηγό.

Πως να αγοράσεις Tether (USDT) στην Κίνα

Για τους επενδυτές που ψάχνουν να αγοράσουν stablecoins στην Κίνα ο καλύτερος τρόπος είναι με το ανταλλακτήριο OKX όπου επιτρέπει μεταφορά κεφαλαίων μέσω τοπικών τραπεζικών μεθόδων, όπως χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, επιτρέποντας την απόκτηση USDT και άλλων stablecoins με το τοπικό νόμισμα CNY.

Πως να κάνεις εγγραφή στην OKX στην Κίνα

Το πρώτο βήμα για να αγορασεις usdt θα πρέπει να ανοίξεις έναν λογαριασμό στο OKX με ένα email η με google, Apple η Telegram. Αν δυσκολευτείς έχουμε κάνει αναλυτικό οδηγό για το πως να κάνεις εγγραφη στο OKX.

Πως να αγοράσεις Tether USDT στην Κίνα

Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου θα πας στην κατηγορία Buy Crypto και θα πατησιές το Express buy. Εκεί θα βάλεις το τοπικό σου νόμισμα CNY και θα αγοράσεις USDT πατώντας το κουμπί Buy USDT.

Πως να πουλήσεις USDT

Για να πουλήσεις USDT αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις την επιλογή sell και θα επιλέξεις τα χρήματα που θέλεις να μετατρέψεις από USDT σε CNY.

Είναι νόμιμο το Tether (USDT) στην Κίνα;

Στην Κίνα, το νομικό πλαίσιο σχετικά με το Tether (USDT) και άλλα κρυπτονομίσματα καθορίζεται από αυστηρούς κανονισμούς αλλά το USDT είναι νόμιμο στην Κίνα και μπορείτε να αγοράσετε διάφορα Κρυπτονομίσματα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version