Θέλεις να κάνεις εγγραφή στο temu στην Ιαπωνία αλλά δεν ξέρεις πως;

Σε αυτό τον οδηγό θα σου δείξω βήμα βήμα πως να το κάνεις και να πάρεις και κουπόνι.

Τι είναι το Temu;

Το Temu είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή αγορά που εδρεύει στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης και λειτουργεί από την κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου PDD Holdings με έδρα την Ιρλανδία. Το temu προσφέρει προϊόντα με μεγάλη έκπτωση τα οποία αποστέλλονται κυρίως στους καταναλωτές απευθείας από την Κίνα και ευρωπαϊκές αποθήκες.

Το Temu διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών ειδών, ειδών ένδυσης, παπουτσιών, αξεσουάρ, καλλυντικών και προϊόντων για το σπίτι. Η εταιρεία προσφέρει συχνά μεγάλες εκπτώσεις, μερικές φορές έως και 90%.

Πλεονεκτήματα:

  • Χαμηλές τιμές
  • Ευρεία ποικιλία προϊόντων
  • Δωρεάν αποστολή σε ορισμένες χώρες

Πως να αγοράσω από το Temu στην Ιαπωνία

Για να κάνετε εγγραφή στο temu θα πατήσετε το link εδω https://www.temu.com/ και τα σας βγάλει στην αρχική ιστοσελίδα και να σαρώσετε ένα qr για να κατεβάσετε την εφαρμογή για android η iOS

Το Qr θα σας μεταφέρει στην αρχική σελίδα του temu στο κινητό και θα σας βγάλει να κατεβάσετε την εφαρμογή για να πάρετε το bonus εγγραφής.

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή και την ανοίξετε θα σας βγάλει σε αυτή την σελίδα για να κάνετε την εγγραφή σας με email, google, facebook, twitter η apple

Μετά από την εγγραφή σας θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα για να βάλετε στο καλάθι σας ότι προϊόντα θέλετε. τώρα για να βάλετε το κουπόνι, ώστε να πάρετε την προσφορά θα πάτε στην κατηγορία You > Coupons & Offers

Και θα βάλετε τον κωδικό: aps10408

Και αυτό ήταν τώρα μπορείτε να αγοράσετε ότι θέλετε από το Temu σε παρά πολύ χαμηλές τιμές και με το κουπόνι που βάλατε έχετε ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version