Το εξαιρετικά δημοφιλές έργο προπώλησης κρυπτονομισμάτων Dash 2 Trade (D2T) συγκέντρωσε περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση – αφήνοντας λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες στους επενδυτές να εξασφαλίσουν μάρκες πριν από την αρχική του προσφορά ανταλλαγής.

Η πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης και ανάλυσης έχει ήδη συμφωνήσει να καταχωρίσει συμφωνίες με μεγάλα ανταλλακτήρια LBank, BitMart και Changelly Pro.

Με την προπώληση να ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, η αρχική προσφορά ανταλλαγής διακριτικών D2T θα πραγματοποιηθεί έξι ημέρες αργότερα, την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου.

Τι είναι το Dash 2 Trade;


Το Dash 2 Trade προσφέρει στους χρήστες και τους εμπόρους του μια σειρά εργαλείων, αναλυτικών στοιχείων, μετρήσεων και σημείων δεδομένων για να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες δημιουργίας κέρδους και να αποφύγουν τη λήψη κακών αποφάσεων σχετικά με τις συναλλαγές τους.

Οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από ανεξάρτητους τεχνικούς δείκτες επαγγελματικής ποιότητας, όπως στατιστικά για order books, κινητούς μέσους όρους, αυτοματοποιημένα API συναλλαγών και backtester.

Αυτό το εργαλείο θα επιτρέψει στους εμπόρους να δοκιμάσουν στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο και σε συνθήκες ζωντανής αγοράς χωρίς να διακινδυνεύσουν κεφάλαια.

Θα σταλούν επίσης σήματα συναλλαγών κρυπτογράφησης για να τονιστούν οι ευκαιρίες αγοράς και πώλησης. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει μια σειρά κοινωνικών χαρακτηριστικών για να συζητηθούν πληροφορίες, να αντιγράψετε χαρακτηριστικά συναλλαγών και διαγωνισμούς συναλλαγών.

Το Dash 2 Trade θα προσφέρει επίσης στους χρήστες του ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα επωφεληθεί από τις αναπτυσσόμενες τάσεις με τη γκάμα δεδομένων του, συμπεριλαμβανομένων των αναλύσεων εντός της αλυσίδας, την παρακολούθηση του κοινωνικού συναισθήματος σε μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την παρακολούθηση της δραστηριότητας του πορτοφολιού φαλαινών.

Κατά την επιλογή μεμονωμένων έργων, αποκαλύπτεται μια πληθώρα πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης μιας σύντομης περιγραφής και ενός project που δείχνει πράσινο για ναι και κόκκινο για όχι σε πληροφορίες όπως εάν μια ομάδα έχει επαληθευτεί η οχι.

Η προπώληση του διακριτικού D2T αρχικά προοριζόταν να διαρκέσει για εννέα γύρους προπώλησης, αλλά μετά την κατάρρευση του FTX και το συνεχιζόμενο χάος στις αγορές κρυπτογράφησης, οι προγραμματιστές είδαν ένα τεράστιο κενό στα εργαλεία και τις πληροφορίες που παρέχει η πλατφόρμα Dash 2 Trade.

Πώς να αγοράσετε μάρκες D2T

Παρακάτω είναι ένας σύντομος οδηγός για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να αγοράσουν μάρκες D2T πριν κλείσει η προπώληση στις 5 Ιανουαρίου 2023.

Website: https://bit.ly/3NQKV17

Βήμα 1: Κάντε λήψη ενός πορτοφολιού κρυπτογράφησης, όπως το MetaMask.
Βήμα 2: Αγοράστε ETH η να στείλετε στο πορτοφόλι.

Λευκή βίβλος: https://dash2trade.com/assets/documents/Whitepaper.pdf

cointelegraph

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version