Αρκετός κόσμος με ρωτάει θέλω να ξεκινήσω στα Κρυπτονομίσματα αλλά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω και από που πρέπει να ξεκινήσω;. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα ολοκληρωμένο μάθημα στα ελληνικά με πάνω από 40+ video και θα ανεβούν και άλλα που θα σας εξηγώ το πως μπορείτε να μάθετε τα διαγράμματα και να ξέρετε που να μπείτε που να ξέρετε σε spot λογαριασμούς άλλα και πάνω στο future .

Τεχνική ανάλυση και θεωρια.

Στην πρώτη κατηγορία θα μάθετε βήμα βήμα για το πως να φτιάξετε βάσεις πάνω στα διαγράμματα και να μάθετε απαραίτητα πράγματα που οι περισσότεροι τα αγνοούν σε θεωρία για να μπορείτε στα επόμενα μαθήματα που θα μπούμε στην πράξη ώστε να τα έχετε κατανοήσει στο 100% .

Εισαγωγή στην τεχνική ανάλυση

Στα επόμενα μαθήματα θα σας δείξω παραδειγματα απο το πως να βρησκουμε την ταση και βοηθητικούς Indicator RSI, OBV PIVOT LVL και άλλα που θα μας βοηθήσουμε στο να βρίσκουμε όμορφα trade η σε spot η σε Future.

Τεχνική ανάλυση και Trading

Στα επόμενα μαθήματα θα μπούμε σε κανονική ανάλυση πάνω στην αγορά και θα σας δείξω ακριβώς τι κάνω βήμα βήμα για να πάρω ένα trade.

Ανταλλακτήρια και Trading

Σε αυτή την κατηγορία θα σας δείξω από το 0 πως λειτουργεί ένα ανταλλακτήριο και το πως να πάρουμε μια συναλλαγή, πως να βάλουμε ένα stop loss & που, τι είναι η μόχλευση, τι είναι το buy limit και sell limit και άλλα πολά.

Πως να κάνω Spot Trading στα Κρυπτονομίσματα

Σε αυτή την κατηγορία θα σας δείξω πως λειτουργεί το spot και το πως να παίρνουμε σαλάγαγες για long + Πως κάνω DCA στα Κρυπτονομίσματα και παραδείγματα σε trade που χάσαμε η νικήσαμε.

Στην τελευταία κατηγορία θα έχουμε και ψυχολογία σε πράγματα που έκανα και με βοήθησαν πάρα πολύ πάνω στο trading και τς επενδύσεις .

Για να βρείτε τα μαθήματα μπορείτε να μπείτε εδώ https://andreouacademy.com/courses/

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version