Μια κατάθεση για ένα iShares Ethereum Trust εμφανίστηκε στον κρατικό ιστότοπο του Delaware την Πέμπτη

Η BlackRock θα μπορούσε να μπει στον αγώνα για ένα spot ether ETF σύντομα αφού ο κολοσσός διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων πρότεινε ένα spot bitcoin ETF τον Ιούνιο, σύμφωνα με μια αποκάλυψη της Πέμπτης.  

Μια κατάθεση για ένα iShares Ethereum Trust εμφανίστηκε στον ιστότοπο για το υπουργείο πολιτείας του Ντέλαγουερ την Πέμπτη. 

Η κατάθεση θα μπορούσε να σηματοδοτήσει τον χρηματοπιστωτικό γίγαντα, ο οποίος διαχειρίζεται περίπου 9 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία, σχεδιάζει να προτείνει μια τέτοια προσφορά στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Φαίνεται ότι δεν έχει υποβληθεί επίσημη πρόταση στη ρυθμιστική αρχή. 

Ένας εκπρόσωπος της BlackRock αρνήθηκε να σχολιάσει. 

Η BlackRock υπέβαλε αίτηση στην SEC για να ξεκινήσει ένα spot bitcoin ETF στις 15 Ιουνίου. Ωστόσο, μια αποκάλυψη για το προγραμματισμένο iShares Bitcoin Trust, είχε εμφανιστεί στον ιστότοπο του Delaware στις 8 Ιουνίου.

Η τιμή του Ether ήταν περίπου 2.030 $ στις 10:30 π.μ. ET — αυξήθηκε περισσότερο από 8% τις τελευταίες 24 ώρες. 

Η BlackRock θα συμμετάσχει σε πολλούς άλλους εκδότες που επιδιώκουν να προσφέρουν ένα ETF που κατέχει απευθείας το ETH, συμπεριλαμβανομένων των Ark Invest και 21Shares , καθώς και της VanEck.  

Η Grayscale Investments κινήθηκε στις 2 Οκτωβρίου για να μετατρέψει το Ethereum Trust σε ένα spot ether fund. Η Hashdex και η Invesco έχουν επίσης καταθέσεις ενώπιον της SEC για την κυκλοφορία προϊόντων spot αιθέρα.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version