Τι είναι το Biswap;

Το Biswap είναι ένα decentralized exchange (DEX) που βασίζεται στην Binance Smart Chain (BSC). Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2021 και έχει ήδη εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία DEXs της BSC, με όγκο συναλλαγών που ξεπερνά τα 1 δισεκατομμύριο δολάρια ημερησίως.

Το Biswap προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που το κάνουν ελκυστικό για τους χρήστες, όπως:

 • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών: Οι χρεώσεις συναλλαγών στο Biswap είναι εξαιρετικά χαμηλές, ξεκινώντας από μόλις 0,1%. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα στις συναλλαγές τους.
 • Προσφορές Liquidity: Το Biswap προσφέρει μια σειρά από προσφορές liquidity που επιτρέπουν στους χρήστες να κερδίσουν ανταμοιβές για την παροχή ρευστότητας στο ανταλλακτήριο.
 • Staking: Το Biswap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών staking που επιτρέπουν στους χρήστες να κερδίσουν ανταμοιβές για την κράτηση των κρυπτονομισμάτων τους στο ανταλλακτήριο.
 • Λήψη tokens: Οι χρήστες μπορούν να λάβουν δωρεάν tokens Biswap ολοκληρώνοντας εργασίες, όπως πραγματοποίηση συναλλαγών, παροχή ρευστότητας και staking.

Πώς λειτουργεί το Biswap;

Το Biswap λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τα περισσότερα άλλα DEXs. Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν κρυπτονομίσματα μεταξύ τους χωρίς την ανάγκη ενός κεντρικού διαχειριστή. Το ανταλλακτήριο βασίζεται σε ένα σύστημα αυτόματων αγοραστών και πωλητών (AMM) για τη διευθέτηση των συναλλαγών.

Για να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή στο Biswap, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι BSC. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδέσετε το πορτοφόλι σας στο ανταλλακτήριο και να επιλέξετε τα κρυπτονομίσματα που θέλετε να ανταλλάξετε.

Μόλις επιλέξετε τα κρυπτονομίσματα, θα πρέπει να εισαγάγετε την ποσότητα των κρυπτονομισμάτων που θέλετε να ανταλλάξετε. Στη συνέχεια, το ανταλλακτήριο θα σας δώσει μια εκτίμηση της τιμής της συναλλαγής.

Εάν συμφωνείτε με την τιμή, μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή. Η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί σε λίγα δευτερόλεπτα.

Είναι ασφαλές το Biswap;

Το Biswap χρησιμοποιεί ένα σύστημα ασφαλείας που βασίζεται σε μια σειρά από μέτρα, όπως:

 • Προστασία από DDoS: Το ανταλλακτήριο χρησιμοποιεί προστασία από DDoS για να αποτρέψει επιθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν διακοπή λειτουργίας ή διαρροή δεδομένων.
 • Ψηφιακή υπογραφή: Όλες οι συναλλαγές στο Biswap υπογράφονται ψηφιακά για να διασφαλιστεί η ακεραιότητά τους.
 • Αναδιανομή των εσόδων: Το 70% των εσόδων του Biswap διανέμεται στους χρήστες του ανταλλακτηρίου, γεγονός που παρέχει ένα κίνητρο για τη διατήρηση της ασφάλειας του δικτύου.

Ενώ κανένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων δεν είναι απολύτως ασφαλές, το Biswap έχει λάβει μέτρα για τη μείωση του κινδύνου παραβίασης.

Τι είναι το Biswap Token

Τι είναι το Biswap, Το Biswap (BSW) είναι το εγγενές token του Biswap DEX. Χρησιμοποιείται για μια σειρά από σκοπούς στο ανταλλακτήριο, όπως:

 • Πληρωμή τελών συναλλαγών: Οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν ένα μικρό τέλος συναλλαγών σε BSW όταν πραγματοποιούν συναλλαγές στο Biswap.
 • Προσφορές Liquidity: Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές σε BSW για την παροχή ρευστότητας στο ανταλλακτήριο.
 • Staking: Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές σε BSW για την κράτηση των BSW tokens τους στο ανταλλακτήριο.
 • Ψηφοφορίες: Οι κάτοχοι BSW tokens μπορούν να ψηφίσουν για τις αλλαγές στο Biswap.

Το BSW είναι ένα BEP-20 token, πράγμα που σημαίνει ότι βασίζεται στην Binance Smart Chain. Έχει συνολική προσφορά 1 δισεκατομμυρίου tokens.

Το BSW είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τους χρήστες του Biswap. Το χρησιμοποιώντας, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά από δυνατότητες, όπως χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών, ανταμοιβές για την παροχή ρευστότητας και συμμετοχή στις ψηφοφορίες.

Πως να αγοράσω το Biswap Token

Για να αγοράσετε το Biswap θα πρέπει να κάνετε εγγραφή σε ένα ανταλλακτήριο που να εχει το bsw

Εγγραφή στο Ανταλλακτήριο: θα κάνετε εγγραφή σε ένα από τα ανταλλακτήρια που σας αναφέραμε παράδειγμα LBANK και θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια γρήγορη εγγραφή

Κατάθεση χρημάτων: Καταθέστε χρήματα στο στο ανταλλακτήριο σας μέσο τράπεζας η κάποιας κάρτας .

Αγοράστε κρυπτονομισματα: μόλις καταθέσετε τα χρήματα θα μπορείτε απευθείας να αγοράσετε το BSW.

Πως να αγοράσω Κρυπτονομίσματα στην Lbank.

Εν κατακλείδι

Το Biswap είναι ένα ισχυρό DEX που προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα στους χρήστες. Οι χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών, οι προσφορές liquidity, οι επιλογές staking και η δυνατότητα λήψης δωρεάν tokens το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν ένα οικονομικό και κερδοφόρο τρόπο για να ανταλλάξουν κρυπτονομίσματα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version