Τι είναι το XRP

Τι Ripple (XRP) είναι ένα κρυπτονόμισμα που κυκλοφόρησε το 2012. Το δίκτυο Ripple αποσκοπούσε στη βελτιστοποίηση του τρόπου με τον οποίο τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα χειρίζονταν τις συναλλαγές.

Πως να αγοράσω XRP

Για να αγοράσετε το XRP, θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει το XRP (XRP) συνιστούμε την Bybit.

Στη συνέχεια θα σας βγάλει στην σελίδα για να κάνετε εγγραφή, θα γράψετε το email σας και κωδικό και θα πατήσετε Get My Welcome Gifts και θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα.

Θα πρέπει να είστε στην αρχική σελίδα και θα πατήσετε το Trade και μετα το Spot Trading

Στη συνέχεια θα γράψετε στην αναζήτηση XRP και θα σας βγάλει το XRP/USDT και θα πατήσετε πάνω σε αυτό για να σας βγάλει το διάγραμμα του XRP

Μόλις πατήσετε το XRP/USDT θα σας βγάλει στο διάγραμμά του XRP και στα δεξιά θα πατήσετε την επιλογή Buy μετά την κατηγορία market και τέλος θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε να αγοράσετε το κρυπτονόμισμα και πατάτε το κουμπί Buy XRP.

XRP προβλέψεις 2023 -2024

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Arbitrum | Τι Είναι & Πως να το Αγοράσω [Οδηγός 2023]

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version