Σήμερα θα κάνουμε ένα αναλυτικό άρθρο για τα 5 καλύτερα Κρυπτονομίσματα DeFI για αγορά

Τι είναι το DeFi

Το DeFi, ή αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, είναι ένα νέο οικονομικό σύστημα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία blockchain για να δημιουργήσει ένα δίκτυο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που λειτουργούν χωρίς κεντρικό έλεγχο.

1 Uniswap

Το Uniswap είναι ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων (DEX) που χρησιμοποιεί ένα σύνολο έξυπνων συμβολαίων για την εκτέλεση συναλλαγών. Είναι έργο ανοιχτού κώδικα και εμπίπτει στην κατηγορία ενός προϊόντος DeFi επειδή χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια για να διευκολύνει τις συναλλαγές.

Το Uniswap λειτουργεί δημιουργώντας pools ρευστότητας, τα οποία είναι αποθέματα κρυπτονομισμάτων που παρέχονται από χρήστες που ονομάζονται “προμηθευτές ρευστότητας”. Οι χρήστες που θέλουν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές μπορούν να ανταλλάξουν τα κρυπτονομίσματά τους μεταξύ τους, αντλώντας κρυπτονομίσματα από τα pools ρευστότητας.

2 Aave

Το AAVE είναι το εγγενές token διακυβέρνησης του πρωτοκόλλου Aave. Είναι ένα ERC-20 token που βασίζεται στο blockchain του Ethereum. Οι κάτοχοι του AAVE μπορούν να συμμετάσχουν στη διακυβέρνηση του πρωτοκόλλου, ψηφίζοντας για προτάσεις που επηρεάζουν την κατεύθυνση του έργου.

3 0x0

Το όραμα του 0x0 είναι να γίνει η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για ασφάλεια, απόρρητο και καινοτομία στον χώρο του DeFi. Η πλατφόρμα στοχεύει να το επιτύχει αυτό παρέχοντας ένα all-in-one hub που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να γράφουν και να αναπτύσσουν προσαρμοσμένα έξυπνα συμβόλαια με ευκολία, καθώς και πρόσβαση σε δυνατότητες ελέγχου με τεχνητή νοημοσύνη που μπορούν να εντοπίσουν πιθανές ευπάθειες και να αποτρέψουν απάτες.

Επιπλέον, η 0x0 δεσμεύεται να παρέχει στους χρήστες χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας που διασφαλίζουν ότι οι συναλλαγές και τα προσωπικά τους στοιχεία παραμένουν ασφαλή. Αυτό περιλαμβάνει μια λειτουργία ανώνυμης συναλλαγής και έναν μείκτη απορρήτου, καθώς και ένα επερχόμενο dex απορρήτου.

Τι είναι το 0x0 Token & Πως να το Αγοράσω

4 AVAX

Το AVAX είναι token του Avalanche, ενός ταχέως αναπτυσσόμενου blockchain που υποστηρίζει μια σειρά από εφαρμογές DeFi, NFT και Web3. Το AVAX χρησιμοποιείται για την πληρωμή των τελών συναλλαγών στο δίκτυο Avalanche και για τη συμμετοχή στη διακυβέρνηση του δικτύου.

Το AVAX δημιουργήθηκε από την Ava Labs, μια ομάδα μηχανικών και επιχειρηματιών με εμπειρία στη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών. Το Avalanche σχεδιάστηκε για να είναι ένα γρήγορο, ασφαλές και ανθεκτικό blockchain που μπορεί να υποστηρίξει μια ευρεία γκάμα εφαρμογών.

5 Lido DAO

Το Lido DAO (LDO) είναι το token διακυβέρνησης του πρωτοκόλλου Lido, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν stake κρυπτονομίσματα χωρίς να χρειάζεται να διαχειρίζονται δικές τους υλοποιημένες μονάδες (validator nodes).

Το Lido DAO είναι ένα ERC-20 token που βασίζεται στο blockchain του Ethereum. Οι κάτοχοι του LDO μπορούν να συμμετάσχουν στη διακυβέρνηση του πρωτοκόλλου Lido, ψηφίζοντας για προτάσεις που επηρεάζουν την κατεύθυνση του έργου.

Πίνακας Περιεχομένων

Πως να αγοράσω DeFi Κρυπτονομίσματα

Για να αγοράσετε κρυπτονομισματα DeFi η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη. Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό βήμα βήμα για να βελτιώσετε τη διαδικασία αγοράς:

Εγγραφή λογαργιασμου: Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε εγγραφή στο Ανταλλακτήριο Bybit αλλά και στο lbank για να αγοράσετε το token 0x0.
Πιστοποίηση λογαριασμού: θα πρέπει να περάσετε μια γρήγορη πιστοποίηση με μια ταυτότητα (η διαδικασία παίρνει 5 λεπτά)
Καταθέστε τα χρήματα σας: Μόλις ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος για χρήση, θα πάτε στην κατηγορία Buy Crypto και θα βάλετε το νόμισμα σας EYR ,JPY, USD με NEAR , θα επιλέξετε την μέθοδο πληρωμής που σας βολεύει, και αυτό ήταν έχετε αγοράσει NEAR.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version