Στο σημερνό οδηγό θα σας δείξω για το πως μπορείτε να κάνετε Future Trading μέσα απο την πλατφόρμα Delta Exchange, και επίσης θα αναφέρουμε ένα πλάνο στρατηγική που ακολουθώ για να παίρνω συναλλαγές.

Website: https://www.delta.exchange/Deposit: Crypto & Simplex
Location: SingaporeWithdrawal Fees: Differs for each coin
Crptocurrencies: BTC, ETH, SOL, AVAX, XRP, BNB, and 100+ moreTrading Fees: Spot and Options trading: 0.05%
Mobile App: Android & iOSBonus: Ναι

Πως κάνουμε εγγραφή στο Delta Exchange.

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα πατήστε εδώ https://www.delta.exchange/ για να πάρετε και 10% έκπτωση στα fees σας.

Μόλις συνδεθείτε στην αρχική σελίδα του ανταλλακτηρίου θα πατήσετε sign up και θα σας βγάλει μια καρτέλα που θα γράψετε την χώρα σας, ένα email, ένα κωδικό ασφαλείας και στο τέλος θα σας έχει και το referral code για να πάρετε την έκπτωση 10% στα fees σας.

Πως μπορώ να κάνω KYC.

Για να κάνετε πιστοποίηση τον λογαριασμό σας θα πατήσετε στην κατηγορία που σας δείχνω από κάτω στην περιγραφή και μετά θα σας καθοδηγήσει η πλατφόρμα γιατι εγώ έχω κάνει την πιστοποίηση

Ανταλλακτήριο Bybit | Οδηγός Εγγραφής & Πως Λειτουργεί | Future & Spot [2022]

Πως να κάνω κατάθεση στο ανταλλακτήριο.

Για να κάνετε κατάθεση στο ανταλλακτήριο θα πάτε στην κατηγορία offers και θα επιλέξετε ποιο bonus σας βολεύει το πιο γνωστό ειναι το new 500 οπου αν βάλετε χρήματα ως $500 θα σας δώσει bonus 10% στα χρήματα που βάλατε. Για να στείλετε τα χρήματα θα κάνετε scan το qr που έχει δίπλα η το address και θα τα στείλετε με το δίκτυο που σας γράφει δίπλα.

Πως να πάρω μια συναλλαγή Future.

Στη συνέχεια θα σας βάλει στην κεντρική σελίδα του ανταλλακτήριού όπου θα πάτε στην κατηγορία Trade => Future και θα σας βγάλει στην κεντρική σελίδα του future.

Εδώ στην κατηγορία επιλέγουμε σε ποιο νόμισμα θα κάνουμε trading για παράδειγμα εγώ αυτή την στιγμή έχω το BTCUSDT .

Στην κατηγορία 2 ένα από τα πολύ σημαντικά πράγματα που είναι το isolated και η μόσχευση που θα χρησιμοποιήσετε (Η επιλογή isolated είναι οτι για παράδειγμα αν έχουμε στον λογαριασμό μας $1000 και θέλουμε να ρισκάρουμε τα $500 ρισκάρουμε μόνο τα $500 και οχι τα υπόλοιπα $500 που έχουμε μέσα στον λογαριασμό μας) διπλά απο το isolated εχει το x4 αυτό το x4 είναι η μόσχευση που θέλουμε να βάλουμε για να ανεβάσουμε την θέση μας, για παράδειγμα έχουμε $100 με Χ4 μόσχευση έχουμε τα $100 τα δικά μας και το ανταλλακτήριο μας δανείζει άλλα $300 και αν χάσουμε χάνουμε μόνο τα $100 που βάλαμε εξαρχής, ένα ακόμα παράδειγμα έχουμε $1000 στον λογαριασμό μας και με μόσχευση χ4 θα πάει η θέση μας στα $4000 απλά πρέπει να ξέρουμε τι θα ρισκάρουμε ώστε να μπορούμε να τηρούμε το ρίσκο.

Στην κατηγορία 3 είναι το Buy και Sell όπου αν έχουμε επιβεβαίωση οτι η αγορά θα ανέβει πατάμε buy και αν έχουμε επιβεβαίωση ότι η αγορά θα πέσει πατάμε το sell και κερδίζουμε από την πτώση.

Στην κατηγορία 4 είναι το limit και το market με το limit μπορούμε να αγοράσουμε αυτόματα σε ένα σημείο που η τιμή δεν έχει πάει ακόμα ενώ με το market αγοράζουμε κατευθείαν ( να επιλέγετε το limit γιατί έχει λιγότερα fees + να έχουμε λίγα token deto για ακόμα λιγότερα fees).

Στην κατηγορία 5 είναι τα χρήματα που θα βάλουμε στο trade που συμπεριλαμβάνει και την μόσχευση μαζί.

Στην κατηγορία 6 είναι το take profit και το stop loss στο take profit βάζουμε το που να σταματήσει το trade σε profit και με το stop loss το που θα σταματήσει το trade με ζημία να γνωρίζετε οτι σε ένα trade τα χρήματα που πρέπει να χάσετε ειναι μονο το 2% με 4% του λογαριασμού σας για παράδειγμα στα $1000 κατάθεση που έχετε κάνει σε κάθε trade πρέπει να χάνετε το 2 με 4% άρα $1000- 4% = -$40.

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμος ο οδηγός οτι απορία έχετε μπορείτε να μου γράψετε από κάτω στα σχόλια.

 🚨ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας 🚨

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version