Τι είναι τα Gaming Κρυπτονομίσματα

Τα gaming κρυπτονομίσματα είναι ψηφιακά νομίσματα που χρησιμοποιούνται σε παιχνίδια που βασίζονται σε blockchain. Τα παιχνίδια αυτά συνήθως χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα για να ανταμείψουν τους παίκτες για τις δραστηριότητές τους στο παιχνίδι, όπως για το χρόνο που αφιερώνουν, για τις επιτυχίες τους ή για την απόκτηση συγκεκριμένων αντικειμένων ή χαρακτήρων.

Τα gaming κρυπτονομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς στα παιχνίδια, όπως:

  • Για την αγορά αντικειμένων και χαρακτήρων. Πολλά παιχνίδια που βασίζονται σε blockchain επιτρέπουν στους παίκτες να αγοράσουν ή να πουλήσουν αντικείμενα και χαρακτήρες χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα. Αυτό δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τους χαρακτήρες τους ή να αποκτήσουν πλεονέκτημα στο παιχνίδι.
  • Για την ανταλλαγή με άλλα νομίσματα. Τα gaming κρυπτονομίσματα μπορούν να ανταλλαχθούν με άλλα κρυπτονομίσματα ή με συμβατικά νομίσματα σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να μετατρέψουν τα κέρδη τους από τα παιχνίδια σε πραγματικό χρήμα.
  • Για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς και κληρώσεις. Πολλά παιχνίδια που βασίζονται σε blockchain διοργανώνουν διαγωνισμούς και κληρώσεις όπου οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν κρυπτονομίσματα. Αυτό δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να κερδίσουν επιπλέον χρήματα ή αντικείμενα.

Πρώτο κρυπτονομισμα είναι το enjin coin

Το Enjin Coin (ENJ) είναι ένα κρυπτονόμισμα που δίνει ζωή στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία, τη διαχείριση και το εμπόριο NFTs, καθώς και για την υποστήριξη της αξίας τους. Όταν ένας χρήστης δημιουργεί ένα NFT στην πλατφόρμα Enjin, καίει ένα αντίστοιχο ποσό ENJ. Αυτό διασφαλίζει ότι το NFT έχει πραγματική αξία και μπορεί να ανταλλαχθεί ή να μετατραπεί σε άλλα περιουσιακά στοιχεία.

enjin coin

Δεύτερο κρυπτονομισμα είναι το Illuvium;

Το Illuvium είναι ένα παιχνίδι blockchain που συνδυάζει στοιχεία από τα παιχνίδια περιπέτειας, τα παιχνίδια στρατηγικής και τα παιχνίδια μάχης. Οι παίκτες εξερευνούν έναν ανοιχτό κόσμο, συλλέγουν πλάσματα που ονομάζονται Illuvials και τα χρησιμοποιούν για να μάχονται εναντίον άλλων παικτών και άγριων ζώων.

Πώς παίζεται το Illuvium;

Οι παίκτες ξεκινούν με έναν χαρακτήρα και ένα μικρό αριθμό Illuvials. Καθώς εξερευνούν τον κόσμο, μπορούν να βρουν περισσότερα Illuvials, τα οποία μπορούν να συλλεχθούν και να εκπαιδεύονται. Τα Illuvials έχουν διαφορετικές κατηγορίες και ικανότητες, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ισχυρές ομάδες.

Πώς κερδίζονται οι μάχες;

Οι μάχες στο Illuvium είναι αυτόματες. Οι παίκτες επιλέγουν τα Illuvials που θέλουν να χρησιμοποιήσουν και στη συνέχεια παρακολουθούν τη μάχη. Οι Illuvials έχουν διαφορετικά επίπεδα δύναμης, τα οποία καθορίζουν το πόσο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν και να αντέξουν.

Τι είναι τα NFT στο Illuvium;

Τα NFT στο Illuvium αντιπροσωπεύουν κάθε Illuvial και αντικείμενο εντός του παιχνιδιού. Τα NFT μπορούν να αγοραστούν, πωληθούν ή ανταλλαχθούν σε εξωτερικές αγορές NFT.

Πώς κερδίζονται τα ILV και τα sILV;

Τα ILV και τα sILV είναι τα κρυπτονομίσματα του Illuvium. Τα ILV μπορούν να κερδηθούν παίζοντας το παιχνίδι, ενώ τα sILV μπορούν να κερδηθούν μέσω staking. Το staking είναι η διαδικασία δέσμευσης των ILV σας για ένα χρονικό διάστημα για να κερδίσετε sILV.

Τρίτο κρυπτονομισμα είναι το Shrapnel

Το Shrapnel είναι ένα πρώτου προσώπου παιχνίδι (FPS) που αναπτύσσεται από την Neon Machine, μια ομάδα βραβευμένων με BAFTA και Emmy δημιουργών. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο να είναι ένα ανοιχτό περιβάλλον όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να μοιράζονται περιεχόμενο, όπως όπλα, δέρματα και χάρτες. Το Shrapnel χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα βασισμένο σε blockchain που επιτρέπει στους παίκτες να κατέχουν και να εμπορεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του παιχνιδιού.

Τέταρτο κρυπτονομισμα είναι το the sandbox

Το The Sandbox είναι ένα παιχνίδι blockchain που συνδυάζει στοιχεία από τα παιχνίδια δημιουργίας κόσμου, τα παιχνίδια ρόλων και τα παιχνίδια μαζικής διαδικτυακής παιχνιδιού (MMO). Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν, να αγοράσουν και να πουλήσουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, γνωστά ως NFTs, χρησιμοποιώντας το SAND, το διακριτικό χρησιμότητας του παιχνιδιού.

Το The Sandbox διαθέτει έναν ανοιχτό κόσμο που δημιουργείται από τους χρήστες. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία δημιουργίας του παιχνιδιού για να χτίσουν τα δικά τους κτίρια, αντικείμενα και περιοχές. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν δικές τους εμπειρίες παιχνιδιού, όπως παιχνίδια, εκδηλώσεις και έργα τέχνης.

Το The Sandbox είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην κοινότητα. Οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν κοινές εμπειρίες παιχνιδιού ή να ανταγωνιστούν μεταξύ τους σε παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Πέμπτο κρυπτονομισμα είναι το NFT World

Το NFT Worlds βασίζεται στην τεχνολογία των NFT). Κάθε εικονικός κόσμος στο NFT Worlds είναι ένα NFT που μπορεί να αγοραστεί, να πουληθεί ή να ανταλλαχθεί. Οι ιδιοκτήτες των NFT Worlds μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κόσμους τους για να δημιουργήσουν οτιδήποτε θέλουν, από απλά παιχνίδια και περιπέτειες μέχρι σύνθετα έργα τέχνης και κοινωνικές πλατφόρμες.

Το NFT Worlds χρησιμοποιεί επίσης ένα μοναδικό σύστημα συναλλαγών χωρίς αέριο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να ανταλλάξουν NFT Worlds χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν υψηλές χρεώσεις αερίου.

Οι δυνατότητες στο NFT Worlds είναι απεριόριστες. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους παιχνίδια, περιπέτειες, έργα τέχνης και κοινωνικές πλατφόρμες. Μπορούν επίσης να συνεργαστούν με άλλους χρήστες για να χτίσουν μεγαλύτερα και πιο σύνθετα έργα.

Πως να αγοράσω NFT Worlds (WRLD) Βήμα βήμα

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα του τι μπορούν να κάνουν οι χρήστες στο NFT Worlds:

  • Να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι επιβίωσης όπου οι παίκτες πρέπει να κυνηγήσουν για πόρους και να αποφύγουν τους εχθρούς.
  • Να χτίσουν μια πόλη όπου οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν κοινότητες.
  • Να δημιουργήσουν ένα έργο τέχνης που είναι μοναδικό και αδιάφορο.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version