Σήμερα θα δούμε πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τον Fansly ως δημιουργός; θα κάνουμε έναν αναλυτικό οδηγό για το πως να κάνεις εγγραφή σαν δημιουργός αλλά και σαν απλός θεατής.

Τι είναι το Fansly

Το Fansly αναπτύχθηκε για να είναι μια αποκλειστική πλατφόρμα περιεχομένου για ενηλίκους, όπου οι δημιουργοί θα μπορούν να ανεβάζουν αποκλειστικό περιεχόμενο για τους συνδρομητές τους και να βγάζουν χρήματα, παρόμοιο με αυτό του Onlyfans. Δεύτερον, η δομή των τελών του Fansly είναι επίσης παρόμοια με αυτή του Onlyfans όπου η πλατφόρμα παίρνει το 20% του εισοδήματός σας και το υπόλοιπο 80% επιστρέφεται σε εσάς.

Πως να κάνω Εγγραφή σαν δημιουργός στο Fansly

Το Καλύτερο Διαδικτυακό Σεμινάριο στα Ελληνικά για το Onlyfans εδώ.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη εγγραφή, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Fansly

Μεταβείτε στο Fansly.com και εγγραφείτε. Επίσης μπορείτε να κάνετε εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας ή με ένα κοινωνικό προφίλ όπως το Google, το Twitter ή το Twitch.

Θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα εδώ, καθώς με αυτό θα σας γνωρίζουν οι θαυμαστές σας αλλά αν θέλετε να σας βρίσκουν βάλετε το username που έχετε στο instagram.

Τώρα θα πρέπει να γράψετε τα προσκοπικά σας στοιχεία με σκοπό η πλατφόρμα να ξέρει ότι είστε πραγματικός χρήστης και να πιστοποιήσει ότι είστε δεκαοκτώ και πάνω και τέλος θα πρέπει να ανεβάσετε ένα έγγραφο (ταυτότητα η διαβατήριο η δίπλωμα οδήγησης )και μια φωτογραφεία όπως σας δείχνει το παράδειγμα και μέσα σε δυο με τρις μέρες θα σας έχουν δεχτεί .

Πως να κάνω Εγγραφή σαν απλός θεατής στο Fansly

Για να κάνετε εγγραφή στο Fansly σαν θεατής πατήστε εδώ www.fansly.com/ και θα βρεθείτε στην αρχική σελίδα και θα πρέπει να κάνετε εγγραφή η με τη διεύθυνση email σας ή με ένα κοινωνικό προφίλ όπως το Google, το Twitter ή το Twitch.

Το πρώτο βήμα είναι να προσθέσετε πρώτα μια φωτογραφία εξωφύλλου και μια φωτογραφία προφίλ. και στη συνέχεια να επιλέξετε μια μέθοδο πληρωμής για να βλέπετε τα αγαπημένα σας profile.

Μέθοδο Πληρωμής

Στη κατηγορία stettings θα πάμε στα payments, add card και θα βάλουμε τα στοιχεία της κάρτα μας και μόλις τα γράψουμε όλα πατάμε add card.

Τι μηνιαία συνδρομή να βάλω στο Fansly

Το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να βάλετε τιμή συνδρομής είναι 5 $ και το μέγιστο ποσό είναι 499,99 $ ανά μήνα, επομένως έχετε αυτό υπόψη οτι το Fansly θα κρατήσει το 20% και εσείς θα κρατήσετε το 80%.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσφέρετε στους θαυμαστές σας χαμηλές συνδρομές ειδικα στην αρχή με σκοπό να προσεγγίσετε νέα άτομα, επίσης μπορείτε να προσφέρετε μερικές δωρεάν αναρτήσεις η φωτογραφίες για να προσελκύσετε νέους χρήστες για να εγγραφούν στη σελίδα σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσφέρετε διαφορετικά επίπεδα συνδρομής με αυξανόμενο περιεχόμενο και τιμές.

Μπορείτε να δείτε ότι τα χαμηλότερα επίπεδα έχουν λογικές τιμές για να δελεάσουν τους ανθρώπους να εγγραφούν, ενώ το ανώτερο επίπεδο είναι πολύ πιο ακριβό αλλά φυσικά θα έχει περισσότερα προνόμια κάποιος που θα πληρώσει περισσότερα .

Πως να Κερδίσω χρήματα από τα προσκοπικά μηνύματα στο Fansly

Αν και οι συνδρομές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο Fansly, δεν πρέπει να σταματήσετε εκεί! Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από τους θαυμαστές σας είναι να προσφέρετε περιεχόμενο σε προσκοπικά μηνύματα

Αυτό συνήθως γίνετε μέσω ιδιωτικών συνομιλιών και ο θεατής θα πληρώσει για μια φορά.

Οι θαυμαστές σας μπορεί να σας ζητήσουν να δημιουργήσετε ειδικά βίντεο ή φωτογραφίες για αυτούς ή μπορεί να θέλουν άλλο περιεχόμενο και εσείς θα το κοστίσετε όσο θέλετε .

Πώς να προωθήσετε τον λογαριασμό σας Fansly

Χωρίς προώθηση και μάρκετινγκ, κανείς δεν θα μπορεί να γνωρίζει το προφίλ σας. Πρέπει να αυξήσετε την απήχηση του προφίλ σας στο Fansly για να τραβήξετε την προσοχή και τους συνδρομητές.

Το μάρκετινγκ και η προώθηση του προφίλ σας σε διάφορες πηγές και εξωτερικές πλατφόρμες είναι ένα από τα βασικά βήματα. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μεγάλα κέρδη μέσω του Fansly. Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για αρχάριους, και ακόμη και οι υπάρχοντες δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να ενισχύσουν τους θαυμαστές τους και να αυξήσουν τους συνδρομητές τους.

Twitter – Εάν έχετε έναν ισχυρό λογαριασμό Twitter με μεγάλους ακόλουθους, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε αρκετά καλά αν οχι μπορείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό και να ανεβάζετε καθημερνά και να ακολουθήσετε άτομα που τους ενδιαφέρει αυτό που ανεβάζετε .

Instagram – Μια άλλη αποτελεσματική πλατφόρμα αν έχετε ισχυρούς ακόλουθους. Μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο του προφίλ σας ή το περιεχόμενό σας εδώ και το Instagram έχει μια εξαιρετική δυνατότητα αφοσίωσης μπορείτε να μοιράζεστε το link σας με αυτή την πλατφόρμα https://linktr.ee/ .

Discord – Το Discord είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπορείτε να να φτιάξετε έναν server και να αποκτήσετε αρκετούς ακολούθους.

TikTok – Το TikTok είναι αυστηρό με το γυμνό περιεχόμενο η το ερωτικό περιεχόμενο αλλά θα μπορούσατε μέσα από άλλα ελκυστικά video να φέρετε κόσμο στο instagram και ο κόσμος που θα του αρέσει το profile σας να σας κάνει εγγραφή στο fansly.

thisworkfromhomelif

medium

adultcreator

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version