Γενικά στοιχεία για το βιβλίο <Think and Grow Rich>
Το best seller του Napoleon Hill «Think and Grow Rich» αποτελεί εν μέρει ένα motivational βιβλίο κι εν μέρει έναν οικονομικό οδηγό.

Συγκεντρώνει ιστορίες από τους μεγάλους του κλάδου της εποχής του, όπως τον Andrew Carnegie, τον Henry Ford και τον Thomas Edison, για να δώσει έναν οδηγό με τις αρχές που θα βοηθήσουν κάποιον να πετύχει (νόμοι της επιτυχίας).Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1937 και έκτοτε πούλησε περισσότερα από 15 εκατομμύρια αντίτυπα.

Πριν πούμε μερικά λόγια για το βιβλίο, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στη ζωή του συγγραφέα.

Η Βιογραφία του συγγραφέα.

Ο Napoleon Hill γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1883 και πέθανε στις 8 Νοεμβρίου 1970. Θεωρείται δικαίως ο πατέρας των motivational βιβλίων. Ο βιογράφος του, ο Michael J. Ritt, Jr., μας λέει ότι γεννήθηκε στη φτώχεια σε μια καμπίνα ενός δωματίου στην πόλη Pound της Βιρτζίνια. Σε ηλικία 13 ετών άρχισε να γράφει για εφημερίδες της μικρής πόλης και χρησιμοποίησε τα κέρδη του ως ρεπόρτερ για να μπει στη νομική σχολή, αλλά αναγκάστηκε να τα παρατήσει για οικονομικούς λόγους.

Το σημείο καμπής στην καριέρα του συνέβη όταν ανέλαβε να γράψει μια σειρά άρθρων για διάσημους άνδρες και να πάρει συνέντευξη από τον πλούσιο βιομήχανο Andrew Carnegie. Ο Hill έμαθε ότι ο Carnegie πίστευε ότι η διαδικασία της επιτυχίας μπορούσε να εξηγηθεί με έναν απλό τρόπο που θα μπορούσε να μάθει και να εφαρμόσει στην πράξη ο μέσος άνθρωπος.

Ο τρόπος που συντάχθηκε το βιβλίο.

Ο Carnegie εντυπωσιάστηκε με τον Hill κι έτσι του έδωσε συστατικές επιστολές, ώστε να μπορέσει να πάρει συνέντευξη σε περισσότερους από 500 επιτυχημένους επιχειρηματίες, για να ανακαλύψει και να δημοσιεύσει αυτή τη φόρμουλα επιτυχίας.

Αποκτήστε το βιβλίο στα ελληνικά από εδώ https://www.public.gr/

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version