Τι ειναι το AVOTEO:

Είχατε ποτέ μια υπέροχη ιδέα, αλλά ποτέ δεν κέρδισε έλξη επειδή οι επενδυτές δεν είχαν πειστεί για τις δυνατότητές της; Με το AVOTEO , οι επιχειρηματίες, οι καλλιτέχνες και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις μπορούν πλέον να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ασφαλή, έξυπνη και εύχρηστη πλατφόρμα που διακόπτει εντελώς τον τρόπο συγκέντρωσης χρημάτων. 

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα, μπορείτε να προσεγγίσετε χιλιάδες επενδυτές. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες crowdfunding, δεν θα σας δώσουν τα χρήματά τους, θα σας δώσουν τη φωνή τους. Μπορείτε να παρουσιάσετε την ιδέα σας και να διαγωνιστείτε για ψήφους από την κοινότητα με άλλα έργα. Θα λάβετε χρηματοδότηση από την ομάδα χρηματοδότησης του έργου εάν φτάσετε στην κορυφή.

Για περσότερα πατήστε εδώ.

Αρχικά αφού γραφτείτε από το link εδώ για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα θα πατήσετε στο sign up, θα πληκτρολογήσετε το όνομα σας το email και τον κωδικό ασφαλείας και τέλος θα σας έρθει στο email η επιβεβαίωση.

Αφού συνδεθείτε θα μας βγάλει στην αρχική σελίδα του avoteo που στην πρώτη κατηγορία βλέπουμε ποσά avo έχουμε στην μέση ποσό αξίζει αυτή την στιγμή και τέλος το wallet μας.

Τώρα για να αγοράσουμε το token πατάμε την κατηγορία ICO Distribution και πάμε στην επιλογή Your Account Status για να προσθέσουμε μια διεύθυνση bep 20 και πατάμε add.  ( Προσοχή η διεύθυνση να είναι από το metamask και όχι από ανταλλακτήρια)

Μόλις συνδέσουμε την διεύθυνση θα πατήσουμε στην κατηγορία buy token και μας δίνει την επιλογή με πια νομίσματα θα επιλέξουμε (ETH, BTC, BNB, USDT) για να κάνουμε την αγορά εσείς επιλέγετε πιο νόμισμα σας βολεύει και στο Amount of contribute επιλέγετε ποσά AVO θέλετε να αγοράσετε μπορείτε από 1 AVO και πάνω. και στην συνέχεια πατάτε Make payment (Αλλά για να αγοράσετε θα πρέπει να περιμένετε 14 Mar 08:00)

Η άποψη μου είναι οτι είχε να δώσει αρκετά το συγκεκριμένο project και σαν ιδέα στον χώρο τον κρυπτονομισματων δεν υπάρχει οπότε θα εχει αρκείτο ενδιαφέρον να κοιτάξουμε ο κόσμος πως θα το αξιοποιήσει το project.

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο το άρθρο οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε ένα μήνυμα.

Website – https://avo-token.com/

Telegram – https://t.me/joinchat/3WqOHgrgMghmNGIy

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version