Καθώς ταξιδεύω προς την πάρο σκέφτηκα να γράψω ένα άρθρο για το τί είναι καλύτερο διακοπές για πάντα η μόνο για 5 μέρες η λιγότερο?

Ένα από τα μαγικά πράγματα που μπορείς να κάνεις αν ξεκινήσεις την δικιά σου online επιχείρηση είναι αυτό μπορείς να είσαι παντού και έχεις μαζί σου την επιχείρηση, έχεις τον χρόνο να κάνεις ότι θέλεις και να δουλέψεις οπότε θέλεις

Σίγουρα για να φτάσεις σε ένα σημείο ώστε να μπορείς να είσαι οικονομικά ελέυθερος πρέπει να παλέψεις αλλά δεν θα είσαι μόνος σου θα είσαι με την ομάδα που θα σε στηρίξει όσο δεν πάει άλλο.

Και εδώ θα πω το εξής τι είναι καλύτερο να δουλεύεις σε μια δουλειά που θα παλέψεις για τα επόμενα 20 30 χρόνια η θα παλέψεις για 5 με 7 χρόνια με στόχο, δουλειά, πλάνα, σχέδια όνειρα και να αποκτήσεις την οικονομική σου ελευθερία .

Σάς ευχαριστήσω.

Θα τα πούμε στη κορυφή.

Γιώργος Μπιτσουνης

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version