Η αγορά δανεισμού και DeFi δανεισμού έχει αυξηθεί σημαντικά σε όγκο, καθώς τα νέα πρωτόκολλα δανεισμού συνεχίζουν να προσελκύουν κεφάλαια και τα δάνεια που υποστηρίζονται από NFT γίνονται πιο δημοφιλή. Σύμφωνα με την Dune Analytics, οι τρεις κορυφαίες πλατφόρμες όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι η Aave (AAVE), η Maker (MKR) και η Compound (COMP). Αυτές οι πλατφόρμες, ωστόσο, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα όσον αφορά τις απαιτήσεις εξασφαλίσεων και τα ασταθή ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Τι είναι το Hashstack Finance και τη λύση έχει να δώσει.

Το Hashstack Finance είναι μια πλατφόρμα DeFi που με το πρωτόκολλο Open στοχεύει να αλλάξει προς το καλύτερο την αγορά δανεισμού DeFi, προσφέροντας δάνεια ως και 3 φορές πάνω. Η λύση Hashstack κυκλοφόρησε στο δίκτυο Binance Smart Chain υποστηρίζει όμως στοιχεία γεφύρωσης από το c-chain της Avalanche και του Ethereum. Το Hashstack ενσωματώνεται με άλλες λύσεις DeFi, όπως το PancakeSwap, για να διευκολύνει τις ανταλλαγές αγοράς εντός εφαρμογής και να βελτιώσει τη χρήση του δανείου. Σημαίνει ότι οι δανειολήπτες μπορούν να ανταλλάξουν τα δανεισμένα μάρκες σε άλλα κύρια νομίσματα ή δευτερεύοντα νομίσματα χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν το DApp.

Πως λειτουργεί το Hashstack Finance.

Το ανοιχτό πρωτόκολλο του Hashstack είναι η μόνη αυτόνομη λύση δανεισμού στο DeFi που επιτρέπει τα δάνεια χωρίς φύλαξη, υπό εξασφάλιση έως και 1:3 αναλογία εξασφαλίσεων προς δάνειο. Για παράδειγμα χρησιμοποιώντας μόνο 100$ ως εγγύηση ο πελάτης του Hashstack μπορεί να λάβει 300$ ως δάνειο. Σε αυτή την περίπτωση οι έμποροι μπορούν να αποσύρουν 70$ ενώ χρησιμοποιούν τα 230$ ως κεφάλαιο συναλλαγών εντός της πλατφόρμας. Η κλασική μέθοδος που γνωρίζουμε από άλλες πλατφόρμες Defi για να πάρουμε το δάνειο πρέπει να καταθέσουμε 140$ ως εγγύηση για να πάρουμε δάνειο 140$ οπότε αυτό είναι κατι που ο κόσμος δεν το ήθελε και η hashtack Finance ήρθε να το αλλάξει.

Xρηματοδότηση του Hashstack Finance.

Μετά την κυκλοφορία του δικτύου δοκιμών του open πρωτόκολλου η Hashstack Finance ανακοίνωσε με ενθουσιασμό το κλείσιμο του κύκλου χρηματοδότηση με ενός εκατομμυρίου δολαρίων επένδυση που τα χρήματα θα αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη του δικτύου και την ανάπτυξη της κοινότητας. Στον κύκλο χρηματοδότησης συμμετείχαν δεκάδες γνωστοί επενδυτές συμπεριλαμβανομένων των MarketAcross, GHAF Capital Partners, Moonrock Capital, Kane and Rao Group, Nimrod Lehavi, και ChainRidge Capital.

Ο Vinay, ιδρυτής της Hashstack Finance, είπε:

«Το να φέρουμε την υπο ασφάλεια στο DeFi είναι κρίσιμης σημασίας για την αποστολή μας στο Hashstack. Είμαστε ευγνώμονες που υποστηρίζουμε μερικά από τα πιο έξυπνα χρήματα σε αυτό το οικοσύστημα. Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση ταλέντων, την ανάπτυξη προϊόντων και την ανάπτυξη»

Ο Kevin Kurian, γενικός συνεργάτης της Kane and Rao Group, δήλωσε:

«Η λήψη της μέγιστης αξίας από τα περιουσιακά σας στοιχεία είναι απαραίτητη σε κάθε αγορά. Το Hashstack προσφέρει μια λύση που δεν έχει ξαναδεί η αγορά. Υποστηρίζουμε τον Vinay και την ομάδα του στο Hashstack με το κεφάλαιο μας για να προωθήσουμε αυτές τις νέες ιδέες»

Website: https://hashstack.finance/

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version