Η εταιρεία Atari έκανε μια μεγάλη συνεργασία με το ψηφιακό νόμισμα Enjin Coin και πάνω σε αυτό το νόμισμα και το ethereum η Atari δημιούργησε το νόμισμα Atari TOKEN (ATRI ).

Ένα νόμισμα που έχει ως στόχο αρχικά την κατασκευή τυχερών παιχνιδιών ωστόσο στο μέλλον το κρυπτονομισμα Atari θα έχει την δυνατότητα και άλλοι προγραμματιστές παιχνιδιών ναι μπορούν να φτιάχνουν τα δικά τους παιχνίδια πάνω στο κρυπτονόμισμα Atari.

Προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν αγκαλιάσει την Ethereum blockchain για πάνω από δύο χρόνια. Αυτοί οι προγραμματιστές παιχνιδιών εργάζονται μέσω του Enjin Platform API για να αξιοποιήσουν αυτήν την τεχνολογία blockchain Ethereum.

Η εταιρεία δημιουργεί επίσης τη δική της σειρά από παιχνίδια καζίνο, τα οποία βρίσκονται σε δοκιμή, σύμφωνα με τον CEO. Όταν κυκλοφορήσουν, θα υπάρχουν πολλές ακόμη περιπτώσεις χρήσης για το νόμισμα Atari.

Αυτή την στιγμή που γράφουμε το άρθρο η αξία του νομίσματος είναι στα $0.118573 το ένα.

3 Altcoins που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το Bitcoin τα επόμενα χρόνια

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version