Στο σημερινό οδηγό θα σας δείξω τον τρόπο για το πως θα αγοράσετε την πρώτη σας ψηφιακή γη πάνω στο next Earth.

Αν θέλετε να αγοράσετε η να δείτε την πλατφόρμα μπορείτε να μπείτε από εδώ θα έχετε και έκπτωση 5%

Τι θα δούμε στο σημερινό οδηγό

  1. Τι είναι το next earth
  2. Πως να φτιάξω metamask
  3. Πως να στείλω matic στο next earth
  4. Πως να αγοράσω γη στο next earth.

Τι είναι το Next Earth

Το Next earth είναι ένα blockchain metaverse project που μέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορούμε να αγοράσουμε πάνω σε αληθινές συντεταμένες ψηφιακή γη.

Μέσα στην πλατφόρμα ο στόχος είναι να βρείτε όσο πιο διάσημα σημεία πάνω στον κόσμο και να τα αγοράσετε, από την στιγμή που τα οικόπεδα αγοραστούν χαράζεται το όνομα σας μέσα στο blockchain και η τα κρατάτε για μακροχρόνια επένδυση η τα βάζετε πωλητήριο και αν κάποιος ενδιαφέρεται θα σας το αγοράσει.

Πως να κανω εγγραφη στο next Earth

Το πρώτο που πρέπει είναι να πτήσεις εδώ για να πάρεις και έκπτωση 5% στα fee, στην συνέχεια θα πατήσεις στην κατηγορία που λέει login και μετά sign up, αφού βάλεις το email και τον κωδικό θα σε βγάλει σε αυτό το σημείο θα φαίνεται στην κάτω φωτογραφία

Αφού ολοκλήρωσες με επιτυχία την εγγραφή σου τώρα θα πρέπει να φταίξεις ένα metamask για να μπορέσεις να αγοράσεις ψηφιακή γη με το matic. αν δεν ξέρεις πως να κατεβάζεις το metamask μπορείς να δεις τον οδηγό εδώ Πως να κατεβάσω το Metamask οδηγός 2022 (στον οδηγό θα επιλέξεις το δίκτυο polygon MATIC που δείχνω ).

Στο επόμενο βήμα αφού έχεις ολοκληρώσει με επιτυχία το να κατεβάσεις το metamask θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι βρίσκεσαι στο δίκτυο του MATIC και να πατήσεις στην κατηγορία wallet και να κάνεις connect την πλατφόρμα με το metamask μέχρι να σου βγάλει ότι είναι connected.

Πως να στείλω matic στο next earth.

Τώρα για να στείλεις χρήματα εγώ θα επιλέξω την binance, είναι πάρα πολύ απλό αν δεν έχεις λογαριασμό στην Binance μπορείς να δεις αυτόν εδώ τον οδηγό Πως Αγοράζω Κρυπτονομισματα από Binance [Ελλάδα 2022]

Αφού συνδεθείς στην binance θα πρέπει να αγοράσεις όσα matic θέλεις και να τα στείλεις από binance σε metamask wallet στο δίκτυο του matic.Οποτε βρίσκεις σε spot κατηγορία τα matic που έχεις και πατάς withdraw

Μόλις πατήσεις στο withdraw θα ανοίξεις και το metamaks σου στο δίκτυο polygon και θα κάνει copy το address σου από το metamask στην binance και το δίκτυο που θα επιλέξεις θα είναι το MATIC polygon (Απλά για να πάρει την συναλλαγή θέλει να έχεις από 10 matic και πάνω )

Μόλις βάλεις τα νομίσματα που θέλεις και τα στείλεις στο metamask θα σε χρεώσει περίπου 0.30$ fee και σε 10 λεπτά θα είναι στο metamask σου.

Πως να αγοράσω γη στο next earth.

Αφού έχεις στείλει τα matic και έχουν εμφανιστεί στο metamask μπορείς να αγοράσεις την ψηφιακή γη, τώρα ένα tip, αγοράστε οικόπεδα σε σημεία που είναι διάσημα και οχι κάπου που δεν είναι γιατί τα οικόπεδα δεν θα πουληθούν ποτέ, ένα ακόμα tip μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις για παράδειγμα θαλάσσια οικόπεδα και να τα ζωγραφίσεις το πιο συνηθισμένο που κάνει ο περισσότερος κόσμος είναι διαφημίσεις με την μέθοδο του QR δηλαδή ζωγραφίζουν ένα αληθινό QR pixel pixel και οποίος το σκανάρει μπορεί να μπει κατευθείαν στο site.

Tωρα για να αγοράσεις οικόπεδο θα πας στην κατηγορία Μap θα πας στον χαρτί στο σημείο που θέλεις και θα επιλέξεις τα pixel που θέλεις να αγοράσεις.(σε θάλασσα ( τα 4 pixl κοστίζουν 0.40$ λεπτά, τα 484 pixel κοστίζουν 48,3$ )

θα πτήσεις buy και θα σε βάλει στην κατηγορία για βάλεις το promo code για έκπτωση και να σου πει ποσά θα πληρώσεις.

Πατάς buy και θα σου ανοίξει το metamask για να σου δείξει στην σούμα μαζί με τα fees πατάς συνέχεια και αυτό ήταν αγόρασες το πρώτο οικόπεδο στο metaverse.

Αυτός ήταν ο οδηγός ελπίζω να σε βοήθησα, αν έχεις κάποια απορία μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στο instagram η στο Twitter

Στο bitsounisproject.com ότι αναφέρουμε είναι για ψυχαγωγικούς σκοπούς και όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζουμε είναι συλλεγμένες από το διαδίκτυο. Δεν είναι παρότρυνση για να επενδύσετε σε ένα project και πάντα να κάνετε την ερευνά σας.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version