Αρκετός κόσμος με έχει ρωτήσει για το πως θα κάνει ανάληψη τα χρήματα που έχει σε κρυπτονομισαμτα.

Σήμερα σας έχω αναλυτικό οδηγό βήμα βήμα για το πως να το κάνετε ανάληψη από την Binance σε εύρω.

Αν για παράδειγμα έχετε Bitcoin αυτό που θα κάνετε είναι να τα πουλήσετε στο BTC/EUR η αν έχετε usdt θα τα μετατρέψετε σε Euro στο EUR/USDT και μετά μπορούμε να μεταφερθούμε στην κατηγορία Wallet.

πάμε στην κατηγορία Wallet=> Fiat and spot.

Στην συνέχεια πατάμε στο κουμπί που λέει withdraw και θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τραπεζικό λογαριασμό η κατευθείαν μέσα σε κάρτα, ο καθένας επιλέγει ότι θέλει απλά να ξέρετε ότι η κάρτα έχει παραπάνω fees.

θα επιλέξουμε την κατηγορία Fiat

Πως να Επενδύσω 1000€ Στα Κρυπτονομίσματα [Επένδυση Χαμηλού Ρίσκου]

Ωστόσο μετά βάζετε τα εύρω που θέλετε να πάρετε βάζετε την κάρτα και αυτό ήταν.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version