Στον συγκεκριμένο οδηγό θα σας δείξω από ποια πλατφόρμα να αγοράζετε ανεχόμενα κρυπτονομίσματα προτού μπουν σε μεγάλες πλατφόρμες, το ανταλλακτήριο που θα εστιάσουμε είναι το Mexc.com 👈 (με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα παίρνετε και 10% έκπτωση στα fees σας) .

Πως να κάνω εγγραφή στο ανταλλακτήριο Mexc

Μπείτε στον επίσημο ισότοπο της MEXC https://www.mexc.com/ για να πάρετε και το 10% και στην συνείχα πληκτρολογήστε το email σας, έναν κωδικό ασφαλείας και στην συνέχεια πατήστε το send now και θα σας έρθει ένας κωδικός στο email που πληκτρολογήσατε από πάνω, το referral Code είναι ο κωδικός για να πάρετε το 10% μέσα στην πλατφόρμα, μόλις σας έρθει ο κωδικός αποδέχεστε τους κλασικούς όρους που έχει κάθε ανταλλακτήριο και πατάτε Sign up

Πως να κάνετε πιστοποίηση στοιχείων.

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα σας βάλει μέσα στην κεντρική σελίδα το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε στο προσωπάκι που έχει και από κάτω στην κατηγορία Identification για να κάνετε πιστοποίηση τον λογαριασμό σα αλλά αν στέλνετε κρυπτονομίσματα από άλλο ανταλλακτήριο μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και χωρίς πιστοποίηση στοιχείων.

Πως να στείλω κρυπτονομίσματα στο mexc

Αρχικά για να αγοράσετε κάποιο νόμισμα μέσα στο ανταλλακτήριο θα πρέπει να έχετε κάποια κρυπτονομίσματα ο πιο εύκολος τρόπος που μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να γλιτώσετε το KYC θα πάτε στην κατηγορία Wallet και μετά από κάτω Overview, και μόλις μπείτε στην σελίδα θα πατήσετε Deposit.

Σε αυτή την κατηγορία θα μπορέσετε να στείλετε usdt η οποιο αλλο κρυπτονομισμα θέλετε απο το ανταλλακτήριο σας στο ανταλλακτήριο mexc. Η διαδικασία είναι παρα πολύ απλή, επιλέγετε το TOKEN που θέλετε για παράδειγμα USDT  TRC-20 και το address που θα έχετε από κάτω θα είναι αυτό που θα στείλετε τα χρήματα η αν είστε από κινητό μπορείτε να σκανάρετε το QR. ( προσοχή στα δίκτυα όταν πάτε στο ανταλλακτήριο να στείλετε τα usdt να είναι και αυτό σε TRC-20 )

Πως να αγοράσω κρυπτονομίσματα

Εδώ μπορείτε να δείτε και ένα άρθρο για τα 4 ανεχόμενα κρυπτονομίσματα που είναι στο mexc.

4 Ανερχόμενα κρυπτονομίσματα για το 2022

Τώρα για να αγοράσετε κρυπτονομισματα αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε στην κατηγορία Trade και επιλέγουμε το Spot

θα σας εμφανίσει σε αυτή την σελίδα και θα επιλέξουμε το ALL για να είναι όλα τα νομίσματα, και στο search θα βάλουμε το νόμισμα που θέλουμε, για παράδειγμα εγώ θα αγοράσω MAGIC, θα γράψω magic στο search και θα επιλέξω το MAGIC/USDT X4 (το x4 είναι κάτι  που θα ασχοληθούμε σε μελλοντικό άρθρο)

Μόλις πατήσουμε το MAGIC/USDT θα πάμε στην κατηγορία Spot θα επιλέξουμε το Market και θα βάλουμε τα ποσά χρήματα θέλουμε να αγοράσουμε και πατάμε Buy MAGIC και αυτό ήταν.

Η διαδικασία είναι παρα πολύ απλή με τον ίδιο τρόπο επιλέξετε την κατηγορία market και βάζετε τα πόσα magic θέλετε να πουλήσετε και πατάτε Sell MAGIC.

Αυτός ήταν ο οδηγός ελπίζω να βοήθησα, αν έχεις κάποια απορία μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στο instagram η στο Twitter

🚨 ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας 🚨

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version