Η Τιμή του Ethereum είναι στα $3,045.61 | Live Τώρα 🔴.

$3,045.61

-1.95% (24H)
  • Market Cap $365.69 B
  • Volume $11.26 B
  • Available Supply N/A ETH

Loading Data
Please wait, we are loading chart data
Date Price Volume MarketCap
# Exchange Pair Price Volume (24h) Updated Trust Score

Κρυπτονομίσματα τιμές: Η Τιμή του Ethereum είναι σήμερα $3,045.61 και η Κεφαλαιοποίηση του αγγίζει τις $365.69 B. και είχε πτώση -1.95% down τις τελευταίες 24 ώρες.

Τι είναι το ethereum

Το Ethereum είναι δημόσια πλατφόρμα blockchain ανοιχτού κώδικα που βασίζεται στη κατανεμημένη υπολογιστική και λειτουργικό σύστημα διαθέτοντας τη λειτουργικότητα έξυπνης σύμβασης (scripting). Υποστηρίζει μια τροποποιημένη έκδοση της συναίνεσης Νακαμότο μέσω συναλλαγής με βάση μεταβάσεων Το Ethereum είναι δημόσια πλατφόρμα blockchain ανοιχτού κώδικα που βασίζεται στη κατανεμημένη υπολογιστική και λειτουργικό σύστημα διαθέτοντας τη λειτουργικότητα έξυπνης σύμβασης (scripting). Υποστηρίζει μια τροποποιημένη έκδοση της συναίνεσης Νακαμότο μέσω συναλλαγής σύμφωνα με το wikipedia

Η ιστορία του Ethereum

Το Ethereum σχεδιάστηκε από τον Vitalik Buterin, έναν προγραμματιστή. Ξεκίνησε να δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα για αποκεντρωμένες εφαρμογές, ο Buterin περιέγραψε αυτές τις έννοιες σε μια λευκή βίβλο με τίτλο «Έξυπνο συμβόλαιο επόμενης γενιάς και αποκεντρωμένη πλατφόρμα εφαρμογών». Η ανάπτυξη του Ethereum ξεκίνησε στις αρχές του 2014 και χρηματοδοτήθηκε από ένα ICO που έλαβε χώρα από τον Ιούλιο του 2014 έως τον Αύγουστο του 2014. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Vitalik Buterin έγινε ένα από τα πιο εξέχοντα δημόσια πρόσωπα στη σφαίρα των κρυπτονομισμάτων.