fbpx

3 Altcoins που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το Bitcoin τα επόμενα χρόνια

SingularityNet (AGI)

Το AGI crypto είναι ένα από τα μικρότερα ονόματα στη βιομηχανία altcoin, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες. Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) αποτέλεσε αντικείμενο μεγάλου ενδιαφέροντος και επενδυτικών ευκαιριών. Για το τρέχον έτος, η παγκόσμια αγορά λογισμικού AI αναμένεται να αυξηθεί περίπου 54% σε ετήσια βάση (YOY). Αυτή η ανάπτυξη πιθανότατα θα παραμείνει ισχυρή τα επόμενα πέντε χρόνια .

Το SingularityNet είναι το πρώτο αποκεντρωμένο δίκτυο AI στον κόσμο. Επί του παρόντος, η AGI διαπραγματεύεται στα 5 σεντ με κυκλοφορία άνω των 950 εκατομμυρίων νομισμάτων . Δεν θα εκπλαγώ αν το crypto προσφέρει πολλαπλές αποδόσεις από τα τρέχοντα επίπεδα.

Ωστόσο, ένας από τους μεγαλύτερους λόγους να είμαστε αισιόδοξοι στην AGI είναι η ομάδα πίσω από την επιχείρηση. Ο Ben Goertzel είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του SingularityNet και ο «πρωτοπόρος AI πίσω από τη Sophia the Robot». Ως εκ τούτου, η ομάδα είναι υψηλή στην καινοτομία με όραμα να φέρει αποκεντρωμένη τεχνολογία AI στις εταιρείες. Όσον αφορά τα προϊόντα, αυτό το altcoin προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες ανοιχτές αγορές AI στον κόσμο.

Έτσι, σαφώς η βιομηχανία της AGI είναι ελκυστική. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται υποτιμημένο στα τρέχοντα επίπεδα.

Filecoin (FIL)
Λογότυπο Filecoin (FIL) σε χάλκινο νόμισμα που βρίσκεται πάνω από μια πλακέτα κυκλώματος
Πηγή: knipsdesign / shutterstock.com

Η αγορά cloud computing είναι ήδη μεγάλη και αναπτύσσεται με υγιή ρυθμό. Ωστόσο, στην αγορά κυριαρχούν μόνο μερικοί παίκτες , συμπεριλαμβανομένων των Amazon (NASDAQ: AMZN ), Microsoft (NASDAQ: MSFT ), Alphabet (NASDAQ: GOOG , NASDAQ: GOOGL ) και Alibaba (NYSE: BABA ). Αυτά τα ονόματα αποτελούν μέρος του κεντρικού δικτύου παρόχων υπηρεσιών cloud.

Αυτό είναι όπου το Filecoin γίνεται ενδιαφέρον ως επένδυση. Η εταιρεία είναι από τους λίγους αποκεντρωμένους παρόχους υπηρεσιών cloud στον κόσμο. Το νόμισμα, το FIL, είναι μια σχετικά νέα λίστα στα χρηματιστήρια και πιστεύω ότι το altcoin έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ισχυρές μακροπρόθεσμες αποδόσεις.

«Λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες μετά την έναρξη του mainnet, το δίκτυο Filecoin γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημο. Από σήμερα, η παγκόσμια κοινότητα των ανθρακωρύχων Filecoin έχει αφιερώσει 1 exbibyte (EiB) αποκεντρωμένης χωρητικότητας αποθήκευσης στο δίκτυο Filecoin . “

Στον κόσμο του altcoin, υπάρχουν χιλιάδες ονόματα για να διαλέξετε. Έτσι, είναι πιο λογικό να επενδύσετε σε κέρματα που υποστηρίζονται από ένα ισχυρό επιχειρηματικό σχέδιο. Από αυτή την άποψη, το Filecoin είναι μία από τις καλύτερες επιλογές κρυπτογράφησης.

Vidt Datalink (VIDT)
Ένα άτομο που κρατά ένα tablet με ένα ολόγραμμα κλειδαριάς κλειδώματος πάνω από αυτό. Αντιπροσωπεύει την κυβερνοασφάλεια.
Πηγή: Shutterstock

Τελευταία στη λίστα των κρυπτονομισμάτων μου είναι το Vidt, ένα άλλο ενδιαφέρον όνομα που πρέπει να λάβετε υπόψη από όλα τα altcoins.

Ως επισκόπηση των επιχειρήσεων, το Vidt Datalink προστατεύει τα ψηφιακά δεδομένα των οργανισμών από απάτη και χειραγώγηση. Το μοναδικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής της εταιρείας είναι ότι το V-ID – το κύριο στοιχείο blockchain – είναι συμβατό με οποιοδήποτε υπάρχον σύστημα χωρίς να επηρεάζεται η ροή εργασίας. Ως εκ τούτου, οι οργανισμοί δεν θα δυσκολευτούν να υιοθετήσουν την υπηρεσία πιστοποίησης και προστασίας εγγράφων με τεχνολογία blockchain

Τον τελευταίο χρόνο, το κέρμα Vidt αυξήθηκε σχεδόν κατά 845%. Ωστόσο, σε πάνω από 70 σεντ, το crypto εξακολουθεί να είναι ελκυστικό από μακροπρόθεσμη προοπτική.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Vidt έχει μέγιστη προμήθεια μόλις 56,7 εκατομμυρίων νομισμάτων. Η περιορισμένη προσφορά μπορεί να αυξήσει την τιμή του νομίσματος καθώς συνεχίζονται οι ισχυρές επιχειρηματικές εξελίξεις.

Η εταιρεία διαθέτει ήδη πελάτες που περιλαμβάνουν τους τύπους AmSpec και IBM (NYSE: IBM ). Αυτή η βάση πελατών blue-chip αποτελεί ένδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών της. Και πάλι, είναι υπέροχο όταν ένα altcoin έχει μια τέτοια ισχυρή εταιρεία πίσω από αυτό.

Συνολικά, πιστεύω ότι αυτό το crypto έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλαπλές αποδόσεις ακόμη και μετά το μεγάλο ράλι του τελευταίου έτους. Καθώς η βάση των πελατών διογκώνεται, αυτό το όνομα πιθανότατα θα αυξηθεί.

Κατά την ημερομηνία δημοσίευσης, ο Faisal Humayun δεν είχε (είτε άμεσα είτε έμμεσα) θέσεις σε οποιαδήποτε από τις αξίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Ο Faisal Humayun είναι ανώτερος ερευνητής αναλυτής με 12 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο στον τομέα της πιστωτικής έρευνας, της έρευνας μετοχών και της χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης. Ο Faisal έχει συγγράψει πάνω από 1.500 συγκεκριμένα άρθρα με έμφαση στον τομέα της τεχνολογίας, της ενέργειας και των βασικών προϊόντων.

Δείτε εδώ Τα 7 καλύτερα κρυπτονομίσματα | Πως θα αγοράσω κρυπτονομίσματα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *